چهارشنبه 22 بهمن 1404 - Wed 11 Feb 2026
  • مرگ بر «بَعلِ» جنایتکاران جزیرهٔ اپستین!

  • ملت ایران امروز مشت محکمی بر دهان دشمن زد

  • حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پیام وحدت و عزت است

  • پزشکیان: ایران سرخم نخواهد کرد

  • نامزدهای سیمرغ جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

  • هلاکت ۴ تروریست در خاش

  • بیانیه حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

  • مستاجرم ولی به مملکتم پشت نمی‌کنم /فیلم

  • در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

  • ملت ایران امروز پاسخ یاوه‌گویی دشمنان را داد

  • مسدود شدن اکانت‌های سلطنت‌طلب توسط پلیس هلند

  • اتش سوزی در نیروگاه برق الستوم

  • تونی کروس، لیگ عربستان را با خاک یکسان کرد

  • شهیده ‌ملینا اسدی‌ سند جنایات ‌اسرائیل و آمریکاست

  • "وابستگان نظامی اروپا" تروریستند

  • ماجرای جنگ پنهانی ترامپ علیه ایران +فیلم

  • سرائیل ۱ میلیارد دلار از غزه به جیب زد

  • وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

  • قالیباف خطاب به مردم؛ مهم‌ترین مولفه قدرت شما هستید

  • هاشمیان پیشنهاد جدید مدیران پرسپولیس را رد کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 234014
    تاریخ انتشار: 26/فروردين/1400 - 00:07

    خطیبی: غفلت یک بازیکن ما باعث شد تا نتیجه عوض شود/از نظر فوتبالی قوی‌تر از پاختاکور بودیم

    سرمربی تیم فوتبال تراکتور تبریز گفت: یک غفلت بازیکن باعث شد که نتیجه عوض شود، نیمه دوم حریف 3 موقعیت گلزنی داشتند که البته موقعیت نبود بلکه شوت زدند.

    خطیبی: غفلت یک بازیکن ما باعث شد تا نتیجه عوض شود/از نظر فوتبالی قوی‌تر از پاختاکور بودیم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» به نقل از خبرگزاری فارس، رسول خطیبی بعد از تساوی  3 بر 3 مقابل پاختاکور ازبکستان اظهار داشت: از این مسابقه اول گروه  هر کسی بازی را دید لذت برد. 4 آیتم را به بازیکنان گفته بودیم که در نیمه اول به خوبی رعایت کردند. در دقایق ابتدایی نیمه دوم توانستیم به گل برسیم.

    وی ادامه داد: یکی از تصمیم هایمان این بود که یکی از بازیکنان در منطقه خودش یکی از بازیکنان حریف را تحت فشار قرار بدهد اما آن بازیکن ما غفلت کرد و اجازه بازیسازی و شوتزنی به بازیکن حریف داد. در جریان بازی دو گل شبیه بهم خوردیم.

    خطیبی تاکید کرد: زمانی که 2 بر صفر پیش هستید و 2 گل می خوردید شاکله تیم بهم می خورد. عقب افتادیم و با تعویض هایی که انجام دادیم به بازی برگشتیم و بعد از آن توانستیم به گل برسیم اما این را بگویم که پاختاکور تیم خوبی است و 10-11 ملی پوش دارد اما بازیکنان ما با تمام وجود تلاش کردند. قول داده بودند که بجنگند و این کار را کردند و آفرین می‌گویم به بازیکنان خودم.

    وی تصریح کرد: امیدوارم که در بازی های بعدی هم ایرادهایی که داریم را برطرف کنیم و بهتر از این مسابقه بازی کنیم. فکر می کنیم یکی از زیباترین مسابقات کل گروه ها بود.  از نظر تاکتیکی، گل، فیزیکی همه چیز داشت. فکر می کنم همه چیز این مسابقه داشت. مهم تر از همه کیفیت بود، فکر می کنم کیفیت ما در 15 دقیقه بهتر از حریف بود.

    سرمربی تیم تراکتور در مورد زدن 6 گل در نیمه دوم مسابقه گفت: فکر می کنم باید برنده می شدیم غفلت یکی از بازیکنان ما که در نیمه هم به او گفته بودیم باعث شد گل بخوریم. اما همه بازیکنان ما زحمت خودشان را کشیدند و بازی زیبا و جوانمردانه‌ای انجام دادند. هم حریف از ما عقب افتاد و تلاش کرد و ما هم عقب افتادیم و گل مساوی را زدیم. بعد از اینکه 2 بر صفر پیش افتادیم حریف تغییراتی داشت و ما هم تغییراتی انجام دادیم. یک غفلت بازیکن باعث شد که نتیجه عوض شود. نیمه دوم حریف 3 موقعیت گلزنی داشتند که البته موقعیت نبود بلکه شوت زدند و به گل رسیدند اما از نظر فوتبالی خیلی قویتر از حریف بودیم.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما